Odyseos.com
Experience more on holiday

Nederlandse reisleider in Parijs Pascal Billaud

Created by
Nederlandse gids
Description Een Nederlandse reisleider met een missie: zijn kennis toegankelijk maken voor reizigers door toeristen te begeleiden die de stad en haar omgeving willen verkennen. Aankondiging toegevoegd door Odyseos, een portaal voor Nederlandse reisleiders.

Description

Nederlandse reisleider in Parijs Pascal Billaud

Als u op zoek bent naar een uitmuntend begrip van erfgoed, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Dutch Tour Guide Parijs, is mijn passie. Sinds mijn jeugd heb ik mijn passie voor het ontdekken van de bezienswaardigheden en de sfeer en fascinerende plaatsen van Parijs, dat mijn thuis is, met veel plezier beoefend. Hoewel ik in de omgeving ook werk, weet deze ruimte mij voortdurend te shockeren met haar mysteries. Ik ben geboeid door de geschiedenis van Parijs, de buurt, de unieke sfeer en bovenal de mensen van Parijs, die vriendelijk en oprecht zijn.

Er wordt gezegd dat een goede Nederlandse reisleider van Parijs de ervaring van de reis enorm vermenigvuldigt. Of u nu voor de eerste keer Parijs leert kennen of terugkeert naar deze stad om weer een vertrouwd hoekje op te zoeken. Een professionele Nederlandse reisleider van Parijs garandeert u unieke hoekjes die exclusief voor u zijn ontworpen. Het is daarom aantrekkelijk om met behulp van een Nederlandse reisgids Parijs, die hier woont en de stad heel goed kent, niet alleen van de kant van een toerist te zien, maar ook heel privé.

Mij inhuren als Nederlandse toeristengids Parijs zal u veel voordelen laten ervaren. Mijn bedoeling is altijd om op betrouwbare wijze de verwachtingen te herkennen van degenen die meer opwinding willen ervaren. Hierdoor heb ik de mogelijkheid om zorgvuldig een aanbod te ontwikkelen van het verkennen van plaatsen die uitstekend zijn afgestemd op uw wensen. De mogelijkheid om gebruik te maken van een Nederlandse gids die uw taal spreekt zal u niet alleen de mogelijkheid bieden om alle charmante kwaliteiten van Parijs grondig te verkennen, maar zal u bovenal de vrijheid geven om vragen te stellen, te converseren, of persoonlijke suggesties te doen. Ik ben uitstekend bekend met en opmerkzaam op ons karakter, gevoel voor humor en nationale geschiedenis. Daarom heb ik het vermogen om heel betrokken te zijn bij de juiste aanpassing van de verkenning van plaatsen aan de suggesties van toeristen. De veelzijdigheid en de doeltreffende aanpassing van het volledige programma zullen de waarneming van ongerepte, verbazingwekkende plaatsen brengen en u volledige tevredenheid met de reis garanderen. Daarom kunt u er zeker van zijn dat u samen met mij als Nederlandse toeristische gids van Parijs authentieke lokale gerechten zult proeven en unieke hoekjes zult ontdekken die alleen inwoners en ... intrigerende toeristische gidsen kennen. Lokale reisgids kan u ondersteunen bij het vinden van accommodatie in Parijs.

Als u van plan bent een reis te maken naar zo'n prachtige plek als Parijs, dan nodig ik u uit om gebruik te maken van mijn ondersteuning van een Nederlandse toeristische gids Parijs. Ik zal u mijn passie en kennis over dit unieke gebied meegeven. Hierdoor zult u alle geheimen ook de kwaliteiten van Parijs herkennen, en de reis zal voor u een fantastisch avontuur zijn waar u met liefde in herinnering naar terug zult keren.

Als reisleider van Parijs krijgt u de bezienswaardigheden van Parijs te zien

 • De Notre Dame kathedraal, een van de symbolen van Parijs. Het is het hart van Parijs.
 • De Eiffeltoren op de Champs de Mars, is een ander symbool van Parijs. De Eiffeltoren werd gebouwd voor de Wereldtentoonstelling in 1889. Het uitgangspunt was dat de toren meer dan 1000 voet hoog moest zijn.
 • Concord Square waar de torenspits van Egypte staat. Consent Square omsluit de Champs Elysees aan de oostkant, de Avenue des Champs Elysees. Het plein zelf, buiten de obelisk van Ramses II, is afkomstig van een tempel in Luxor. Hij werd gebeeldhouwd in de 13e eeuw v. Chr.
 • De wijk La Defense - een moderne zakenwijk. De Grote Boog van La Defense bevindt zich hier.
 • Louvre Museum, is het meest bezochte museum in de wereld. U kunt in het Louvre de Nike van Samothrace en de Venus van Milo zien. Ook Mone Lise.
 • Galleria Lafayette- een voorbeeld van een mooi warenhuis. Er is een observatiedek op het gebouw dat uitzicht biedt over Parijs.
 • Luxemburg Paleis en Tuinen, nu de senta van de Republiek van Frankrijk is hier gevestigd. Het Luxemburgs Paleis is gemodelleerd naar het Pitti Paleis in Florence.
 • Centre Pompidou - de perfecte plek voor kunstliefhebbers. In het Centre Pompidou vindt u hedendaagse kunst.
 • Moulin Rouge, (Rode Molen) het beroemdste cabaret ter wereld. De Moulin Rouge bevindt zich in Montmart, net ten westen van het Pigalle plein.
 • Champs-Elysees, Avenue des Champs-Elysees. De beroemdste avenue van Parijs. De Avenue des Champs-Elysees is bijna 2 km lang. Ze verbinden de Place de la Concorde met de Place de Charles de Gaulle.
 • De Arc de Triomphe - de bouw ervan werd opgedragen door Napoléon na de slag bij Austerlitz in 1805. De reliëfs op de steunen van de boog beelden de veldslagen van Napoleon en de gebeurtenissen van de Franse Revolutie uit. De Arc de Triomphe bevindt zich op de Place Charles de Gaulle.
 • Museum d'Orsay, Musee d'Orsay - Het museum is gevestigd in een voormalig treinstation. Het museum herbergt meer dan 4.000 kunstwerken.
 • Sainte Chapelle - gelegen aan de Cite. Hier worden regelmatig muziekconcerten gehouden.
 • Pere-Lachaise begraafplaats - een van de beroemdste necropolissen.
 • Basiliek van het Heilig Hart, Sacre-Coeur - ligt op een heuvel in de wijk Montmartre.

Dit zijn slechts suggesties. Attracties in Parijs zijn er veel meer. Iedereen kan iets voor zichzelf vinden.

Rondleidingen in Parijs met lokale gids.

Rondleidingen in Parijs in de Nederlandse taal.

Rondleidingen in Parijs met lokale gids.

Individuele sightseeing tours in Parijs met lokale gids.

Tourgids in Parijs in het Nederlands.

Reisgids Parijs in het Nederlands.

Pascal Billaud, reisleider Parijs

Begeleide rondleidingen talen: Nederlands, Engels

www.napoleonxplore.com

+ 33 699 72 6852

https://www.facebook.com/NapoleonXplore

guideanice@gmail.com

contact@napoleonxplore.com

Specific details

Language English, Dutch

Location

Paris, France
Paris

Advert details

Advert ID: 1264
Displayed: 998
Expires: 2030-07-17 13:50:11
In categories: Tour Guide