Odyseos.com
Experience more on holiday

Nederlandse reisleidster in Londen Willemien de Koning

Created by
Nederlandse gids
Description Een Nederlandse reisleider met een missie: zijn kennis toegankelijk maken voor reizigers door toeristen te begeleiden die de stad en haar omgeving willen verkennen. Aankondiging toegevoegd door Odyseos, een portaal voor Nederlandse reisleiders.

Description

Nederlandse reisleidster in Londen Willemien de Koning

Londen is een unieke attractie. Het heeft toeristische verrassingen en evenementen te bieden die u elders niet zult vinden. Nederlandse reisleider Londen, ik roep u op om samen een bezoek te brengen en de steeds veranderende, verrassende plek die Londen is te verkennen. Mijn lotsbestemming en toeristische passies zijn sterk verbonden met deze hoek. Om deze reden heb ik mij jarenlang met succes gerealiseerd als Nederlandse reisleider van Londen. Ik geloof dat het belangrijkste altijd de mensen zijn en de enclaves waar we wonen. Dankzij het feit dat ik in deze plaats verblijf en er ook beroepsmatig werk, ben ik er niet alleen in geslaagd om alle prachtige hoekjes van Londen te ontdekken, maar vooral om de geest van deze plaats, de mensen en de sfeer hier te ervaren.

Niet iedereen die de taal kent en ook nog eens de meest geliefde hoekjes kan laten zien, ontpopt zich tot een interessante Nederlandse toeristische gids van Londen. Om zo positief mogelijke indrukken van de reis te garanderen heb je veel meer nodig. Het is vooral prettig dat je positief tegenover mensen staat, weet hoe je naar ze moet luisteren en een gesprek met ze kunt voeren. Een goede Nederlandse reisleider van Londen is iemand die ze documentair heeft gekend, hier woont, werkt en actief is in de lokale gemeenschap. Een toeristengids kan alle hoeken aanwijzen, weet en waardeert hoe leden van het publiek leven. Alleen een toeristengids weet Londen te introduceren, zowel aan degenen die hier voor het eerst zijn als aan toeristen die wachten om nieuwe geheimen te ontdekken.

Als u met een Nederlandse reisleider van Londen een hoekje opzoekt, kunt u uiteraard een koele opwinding beleven. Vooral kunt u verwachten dat u in uw eigen taal wordt bediend. U heeft de kans om vrijuit te praten met een Nederlandse gids. U kunt vragen stellen, suggesties doen en ook uw eigen suggesties. Door gebruik te maken van een Nederlandse Londen reisgids kunt u flexibel en persoonlijk uw tour concept aanpassen aan uw verwachtingen en subjectieve behoeften. Mijn betrokkenheid bij onze gezamenlijke verkenning van Londen zal u in staat stellen een vlekkeloos ontworpen tourtijd te hebben met een Nederlandse tourgids. Het is zeer belangrijk dat ik ook de geschiedenis begrijp en het lokale gevoel voor humor, ik heb het vermogen om de stijl en wijze van het overbrengen van kennis aan te passen aan uw verwachtingen. Ik zal u adviseren om spectaculaire plaatsen te ontdekken, niet alleen die bekend zijn uit de toeristische catalogi, maar die geliefd zijn bij de lokale bevolking. U krijgt de gelegenheid om de lokale keuken te proeven in de beroemdste restaurants of bars. Ik zal u raadselachtige plaatsen laten zien die u fascineren met hun unieke kleuren. Ik zal u laten zien om welke reden ik deze stad zo voortreffelijk vind. Lokale gidsen kunnen u helpen bij het vinden van accommodatie in Londen.

Dus ik moedig u aan om te vinden wat het mooiste en waardevolste is in Londen. Zeker, de unieke sfeer en kleur van deze regio zal zich vruchtbaar in uw herinneringen vestigen. Ik zal het u mogelijk maken om de fenomenale waarden van Londen diepgaand te verkennen en te leren kennen en ook om op briljante wijze kennis te maken met haar eigenaardigheden.

Als gids voor Londen krijgt u de bezienswaardigheden van Londen te zien

 • Notre Dame kathedraal een van de symbolen van Londen. Het is het hart van Londen.
 • De Eiffeltoren op de Champs de Mars, is een ander symbool van Londen. De Eiffeltoren werd gebouwd voor de Wereldtentoonstelling in 1889. Het uitgangspunt was dat de toren meer dan 1000 voet hoog moest zijn.
 • Concord Square waar de torenspits van Egypte staat. Consent Square omsluit de Champs Elysees aan de oostkant, de Avenue des Champs Elysees. Het plein zelf, buiten de obelisk van Ramses II, is afkomstig van een tempel in Luxor. Hij werd gebeeldhouwd in de 13e eeuw v. Chr.
 • De wijk La Defense - een moderne zakenwijk. De Grote Boog van La Defense bevindt zich hier.
 • Louvre Museum, is het meest bezochte museum in de wereld. U kunt in het Louvre de Nike van Samothrace en de Venus van Milo zien. Ook Mone Lise.
 • Galleria Lafayette- een voorbeeld van een mooi warenhuis. Er is een observatiedek op het gebouw dat uitzicht biedt over Londen.
 • Luxemburg Paleis en Tuinen, nu de senta van de Republiek Frankrijk is hier gevestigd. Het Luxemburgs Paleis is gemodelleerd naar het Pitti Paleis in Florence.
 • Centre Pompidou - de perfecte plek voor kunstliefhebbers. In het Centre Pompidou vindt u hedendaagse kunst.
 • Moulin Rouge, (Rode Molen) het beroemdste cabaret ter wereld. De Moulin Rouge bevindt zich in Montmart, net ten westen van het Pigalle plein.
 • Champs-Elysees, Avenue des Champs-Elysees. De beroemdste avenue in Londen. De Avenue des Champs-Elysees zijn bijna 2 km lang. Ze verbinden Place de la Concorde met Place de Charles de Gaulle.
 • De Arc de Triomphe - de bouw ervan werd opgedragen door Napoléon na de slag bij Austerlitz in 1805. De reliëfs op de steunen van de boog beelden de veldslagen van Napoleon en de gebeurtenissen van de Spaanse Revolutie uit. De Arc de Triomphe bevindt zich op de Place Charles de Gaulle.
 • Museum d'Orsay, Musee d'Orsay - Het museum is gevestigd in een voormalig treinstation. Het museum herbergt meer dan 4.000 kunstwerken.
 • Sainte Chapelle - gelegen aan de Cite. Hier worden regelmatig muziekconcerten gehouden.
 • Pere-Lachaise begraafplaats - een van de beroemdste necropolissen.
 • Basiliek van het Heilig Hart, Sacre-Coeur - ligt op een heuvel in de wijk Montmartre.

Dit zijn slechts suggesties. Attracties in Londen zijn er veel meer. Iedereen kan iets voor zichzelf vinden.

Rondleidingen in Londen met Nederlandse gids.

Sightseeing tours in Londen met Nederlandse gids.

Individuele sightseeing tours in Londen met Nederlandse gids.

Tourgids in Londen in het Nederlands

Londen reisgids in privé in het Nederlands.

Willemien de Koning, Nederlands Londen reisgids

Officiële Blue Badge Londen reisgids

Officiële Blue Badge Zuid Oost Engeland gids

Begeleide rondleidingen in talen: Engels, Duits, Nederlands

+44 7976 607 425

willemiendekoning10@gmail.com

Specific details

Language English, Spanish

Location

London, United Kingdom
London

Advert details

Advert ID: 1336
Displayed: 2094
Expires: 2030-07-17 15:51:16
In categories: Tour Guide