Nederlandse reisleidster in Rome Sandrina Bokhorst

Annunciatore
Nederlandse gids
Descrizione Een Nederlandse reisleider met een missie: zijn kennis toegankelijk maken voor reizigers door toeristen te begeleiden die de stad en haar omgeving willen verkennen. Aankondiging toegevoegd door Odyseos, een portaal voor Nederlandse reisleiders.

Description

Nederlandse reisleidster in Rome Sandrina Bokhorst

Als je de cultuur goed wilt leren kennen, is het uitstekend dat je hier kijkt. Dutch tour duide Rome, is mijn passie. Al sinds ik me kan herinneren, vervul ik met passie mijn passie, namelijk het brengen van de geschiedenis en cultuur en de aantrekkelijke plaatsen van Rome, dat mijn thuis is. Hoewel ik hier woon en mijn beroepsleven uitoefen, weet dit gebied mij voortdurend te verrassen met zijn geheimen. Ik ben gepassioneerd door de geschiedenis van Rome, de regio, de unieke uitstraling en vooral de mensen van Rome die behulpzaam en meegaand zijn.

De stad beleven met een goede Nederlandse reisleider Rome is als het oplossen van een interessant mysterie. Om uzelf volledig met Rome te verzadigen, is het niet genoeg om de verplichte architectonische symbolen te ervaren. Alleen een lokale Nederlandse tourgids in Rome zal bereid zijn om u de meest beroemde, sensationele positieve herinneringen van uw tijd daar door te brengen zonder meer te geven. Want een lokale Nederlandse toeristengids moet alleen een persoon worden die er plezier in heeft tussen de mensen te vertoeven. Dit is haar overweldigende bron van levensonderhoud. Rome is een prachtig platform voor menselijke relaties. Daarom heeft u alleen via een Nederlandse toeristengids de kans om de authentieke aura van de stad op te snuiven, om haar te ervaren zoals de bewoners haar ervaren.

U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord dat Rome een stad is die uniek is en vol bezienswaardigheden zit. Echter, de voorwaarde om het meeste uit uw tijd in deze plaats te halen is om het te zien met een Nederlandse reisgids Rome. U bent er dan van verzekerd dat uw wandeltocht door Rome zeer goed geregeld zal zijn en vol bezienswaardigheden zal zitten. U kunt ervan uitgaan dat u de meest interessante geschiedenis zult horen en spectaculaire bezienswaardigheden zult zien. Ik zal u bijzondere enclaves laten zien die u niet zult vinden in de populaire gedrukte toeristische brochures. Ik zal er in slagen het reisplan op een interessante manier aan uw dromen en omstandigheden aan te passen. U bent zoveel mogelijk verzekerd van service in uw eigen taal, zodat u de mogelijkheid heeft om alle bezienswaardigheden zonder grenzen te verkennen. Dankzij het feit dat ik de geschiedenis ken, ben ik in staat u alle informatie en aansprekende verhalen op de voor u meest interessante manier te vertellen. U zult ook de regionale keuken proeven, zien hoe de lokale bevolking leeft, waar en hoe ze zich ontspannen. U zult grappige en verbazingwekkende verhalen horen over persoonlijkheden en gebeurtenissen die met Rome te maken hebben. Samen met mij zult u de aura van Rome voelen, laat u opslokken door de unieke kleur. De lokale gids kan u helpen bij het vinden van accommodatie in Rome.

Als u een reis plant naar zo'n fascinerende plaats als Rome, dan moedig ik u aan om gebruik te maken van mijn assistentie als een Nederlandse reisgids voor Rome. Ik zal mijn passie en kennis over dit unieke gebied met u delen. Hierdoor zult u alle geheimen en deugden van Rome herkennen, en de escapade zal een fantastisch avontuur voor u blijken te zijn, waar u graag met herinneringen naar terug zult keren.

Bezienswaardigheden van Rome

 • Vaticaanstad
 • Palatijnse Heuvel
 • Piazza Navona
 • Het Pantheon
 • Forum Romanum
 • Trevifontein
 • Baden van Caracalla
 • Santa Maria Maggiore
 • Centro Storico & de Spaanse Trappen
 • Villa Borghese Galerij en Tuinen
 • Nationaal Museum Castel Sant'Angelo
 • Het Colosseum en de Boog van Constantijn
 • De Catacomben en Via Appia Antica (Appiaweg)
 • San Giovanni in Laterano (Basiliek van St. Johannes Lateranen)
 • Terme di Diocleziano (Thermen van Diocletianus Nationaal Museum)

Gids in Rome

Nederlandse reisgids in Rome

Rondleidingen in Rome met Nederlandse gids

Stadsgids Rome in de Nederlandse taal

Rondleidingen in Rome met Nederlandse gids

Individuele sightseeing in Rome met Nederlandse gids

Reisgids in Rome in het Nederlands

Reisgids Rome in het Nederlands

Sandrina Bokhorst Nederlandse reisleidster in Rome

Taal rondleiding: Nederlands

https://www.facebook.com/persoonlijkrome

https://www.persoonlijkrome.nl/

+31 6 24255911

info@persoonlijkrome.nl

Specific details

Lingua Olandese

Location

Roma, Italia
Rome

Advert details

Advert ID: 1250
Displayed: 1659
Expires: 2030-07-10 17:09:47
In categories: Guida turistica

 

Ultimi annunci

L'obiettivo della visita a Fatima è quello di vivere una esperienza. L'errore più grande che si p ...
L'itinerario che di solito propongo è il seguente: - Praça dos Restauradores (punto di incontro) ...
Il programma della visita a Coimbra di solito prevede: - Largo da Portagem (punto di incontro) ...
Il tour che di solito offro a Porto prevede questo itinerario: - Praça da Liberdade (punto di inc ...
Guida turistica italiana di New York Valentin Borriello. Guida turistica di New York.
Guida turistica italiana di New York Monia Bonaldo. Guida turistica di New York.