Odyseos.com
Experience more on holiday

Nederlandse reisleidster in Rome Anouk de Jong. Rome van Dichtbij

Created by
Nederlandse gids
Description Een Nederlandse reisleider met een missie: zijn kennis toegankelijk maken voor reizigers door toeristen te begeleiden die de stad en haar omgeving willen verkennen. Aankondiging toegevoegd door Odyseos, een portaal voor Nederlandse reisleiders.

Description

Nederlandse reisleidster in Rome Anouk de Jong. Rome van Dichtbij

Rome heeft veel verrassingen te bieden. Uniek, aansprekend erfgoed, fenomenale plekken en een unieke sfeer. Als u dit alles wilt leren kennen, moedig ik u van harte aan om samen Rome van Dichtbij te leren kennen. Nederlandse reisleider Rome, sinds mijn jeugd heb ik mijn droom om in de stad Rome te werken met succes verwezenlijkt. Met Rome is mijn dagelijks leven en ook mijn werk verbonden. Hier verblijf ik, doe ik mijn beroep en maak ik mijn dromen waar. Ik hou van mensen, dus ik verwacht anderen te schenken met mijn liefde en kennis over Rome's ongewone geschiedenis, geheimen en over het hoofd geziene hoeken.

Er wordt gezegd dat een goede Nederlandse reisgids voor Rome uw reiservaring ongelooflijk verbetert. Of u Rome nu voor de eerste keer verkent of dat u de plaats bezoekt om populaire gebouwen opnieuw te bekijken. Een goede Nederlandse reisgids zal u zeker voorzien van speciale weetjes die speciaal voor u zijn ontworpen. Daarom kunt u het beste reizen met de hulp van een Nederlandse reisleider die hier heeft gewoond en die, net als de lokale bevolking, Rome heeft leren kennen, niet alleen vanuit het perspectief van een toerist, maar ook vanuit een volledig privé perspectief.

Gebruikmakend van mijn ondersteuning als Nederlandse reisleider Rome zult u veel interessante indrukken opdoen. Mijn intentie is altijd om perfect in te spelen op de opmerkingen van mensen die meer opwinding willen ervaren. Als gevolg daarvan kan ik zowel een gedegen plan maken als een concept creëren voor het ervaren van plaatsen die perfect aansluiten bij uw wensen. Kiezen voor een Nederlandse reisleider die uw taal spreekt, garandeert u niet alleen de mogelijkheid om alle charmes van Rome grondig te verkennen, maar geeft u bovenal de vrijheid om vragen te stellen, te converseren of persoonlijke suggesties te doen. Ik heb een grote kennis van en inzicht in ons karakter, gevoel voor humor en nationale geschiedenis. Daarom heb ik het vermogen om volledig in te zetten op een fatsoenlijke regeling van het ontdekken van de stad aan de prioriteiten van de toeristen. Veelzijdigheid en effectieve afstemming van het totale project zal leiden tot het vinden van onbekende, verbazingwekkende plaatsen en zorgen voor uw volledige tevredenheid met de tour. Daarom kunt u er op rekenen dat u met mij als Nederlandse reisgids Rome authentieke lokale gerechten zult proeven en unieke hoekjes zult ontdekken die alleen inwoners en ... onvergetelijke toeristische gidsen kennen. Lokale reisgids kan u ondersteunen bij het vinden van accommodatie in Rome.

Dus ik moedig u aan om te zien wat bekend en geliefd en het meest kostbaar is in Rome. Zeker, de unieke sfeer ook kenmerken van deze regio zal positief consolideren in uw geheugen. Ik zal ervoor zorgen dat u volledig vertrouwd raakt met de unieke geschiedenis van Rome en dat u een uitstekende indruk krijgt van het klimaat in Rome.

Bezienswaardigheden van Rome

 • Vaticaanstad
 • Palatijnse Heuvel
 • Piazza Navona
 • Het Pantheon
 • Forum Romanum
 • Trevifontein
 • Baden van Caracalla
 • Santa Maria Maggiore
 • Centro Storico & de Spaanse Trappen
 • Villa Borghese Galerij en Tuinen
 • Nationaal Museum Castel Sant'Angelo
 • Het Colosseum en de Boog van Constantijn
 • De Catacomben en Via Appia Antica (Appiaweg)
 • San Giovanni in Laterano (Basiliek van St. Johannes Lateranen)
 • Terme di Diocleziano (Thermen van Diocletianus Nationaal Museum)

Gids in Rome

Nederlandse reisgids in Rome

Rondleidingen in Rome met Nederlandse gids

Stadsgids Rome in de Nederlandse taal

Rondleidingen in Rome met Nederlandse gids

Individuele sightseeing in Rome met Nederlandse gids

Reisgids in Rome in het Nederlands

Reisgids Rome in het Nederlands

Anouk de Jong Nederlandse reisleidster in Rome

Taal rondleiding: Nederlands

https://www.facebook.com/romevandichtbij/

http://www.romevandichtbij.nl/

+39 320 160 5894

romevandichtbij@gmail.com

Specific details

Language Dutch

Location

Rome, Italy
Rome

Advert details

Advert ID: 1247
Displayed: 1534
Expires: 2030-07-10 17:09:47
In categories: Tour Guide