Odyseos.com
Experience more on holiday

Nederlandse gids Praag Joeri Happel. Privéreis Praag Nederlands.

Created by
Nederlandse gids
Description Een Nederlandse reisleider met een missie: zijn kennis toegankelijk maken voor reizigers door toeristen te begeleiden die de stad en haar omgeving willen verkennen. Aankondiging toegevoegd door Odyseos, een portaal voor Nederlandse reisleiders.

Description

Nederlandse gids Praag Joeri Happel. Privéreis Praag Nederlands.

Als u de erfenis goed wilt leren kennen, is het fijn dat u de weg hierheen heeft gevonden. Nederlandse Toeristengids Praag is mijn beroep. Sinds mijn jeugd ben ik enthousiast bezig met mijn passie om geschiedenis en cultuur naar de aantrekkelijke plaatsen van Praag te brengen, dat mijn thuis is. Hoewel ik hier ook beroepsmatig woon, blijft deze ruimte mij verbazen met zijn mysteries. Ik ben gefascineerd door de geschiedenis van Praag, de omgeving, de sensationele uitstraling en vooral de leden van de lokale Praagse gemeenschap die vriendelijk en gastvrij zijn.

Er wordt gezegd dat een bekwame Nederlandse reisgids voor Praag een ongelooflijk krachtig effect heeft op het vermenigvuldigen van de ervaring van je reis. Of je Praag nu voor de eerste keer verkent of opnieuw bezoekt om populaire attracties opnieuw te vinden. De juiste Nederlandse reisgids voor Praag zal je ongetwijfeld voorzien van spectaculaire attracties die uitsluitend voor jou bestemd zijn. Daarom is het positief om Praag te ervaren in het gezelschap van een Nederlandse toeristische gids die hier woont en het uitstekend heeft leren kennen, niet alleen vanuit het perspectief van een gewone toerist, maar ook vanuit een volledig particulier perspectief.

Het bezoeken van plaatsen met een Nederlandse toeristische gids van Praag zal ongetwijfeld indrukken opleveren. Bovenal kunt u rekenen op een uitgebreide service in uw taal. U heeft de mogelijkheid om vrijuit te praten met een Nederlandse toeristische gids. U kunt vragen stellen, suggesties doen en uw persoonlijke dromen kenbaar maken. Het inhuren van een Nederlandse reisleider in Praag stelt u in staat de beschrijving van uw verkenning flexibel en persoonlijk aan te passen aan uw verwachtingen en individuele dromen. Mijn bijdrage aan onze gezamenlijke sightseeing in Praag stelt u in staat om een perfect geplande sightseeing tijd met een Nederlandse toeristische gids te hebben. Het is heel belangrijk dat ik ook de geschiedenis en het lokale gevoel voor humor begrijp, en ik kan de aard en de vorm van mijn boodschap aanpassen aan uw doelstellingen. Ik bied u de mogelijkheid om unieke bezienswaardigheden te zien, niet alleen die welke bekend zijn uit toeristische brochures, maar die waar de lokale bevolking van houdt. U krijgt de gelegenheid om de lokale keuken te proeven in de beroemdste restaurants of bars. Ik laat u de geheime achterafstraatjes zien die u verblinden met hun unieke sfeer. Ik zal je laten zien waarom ik deze stad zo leuk vind.

Als je besluit een reis te maken naar zo'n mysterieuze plaats als Praag, nodig ik je uit om gebruik te maken van mijn diensten als Nederlandse reisgids voor Praag. Ik zal u mijn passie en kennis over deze prachtige plaats geven. U zult alle geheimen en verlokkingen van Praag leren kennen en uw reis zal een fantastisch avontuur worden waar u met plezier op terug zult kijken.

Nederlandse gids Praag Joeri Happel. Privéreis Praag Nederlands.

Bekijk de bezienswaardigheden van Praag met een Nederlandse gids.

Ik laat u de bezienswaardigheden van Praag zien. Ik neem u mee naar bekende en onbekende plaatsen. De beroemdste attracties van Praag met korte beschrijvingen:

 • Strahov Bibliotheek - een prachtige plek. Toeristen bekijken de Filosofische Zaal en de Theologische Zaal. De twee zalen zijn met elkaar verbonden door een verbindend rariteitenkabinet. Deze beschrijving zou niet volstaan om alle details van de zalen te beschrijven. Het is de moeite waard om er te zijn. Ervaar de schoonheid.
 • De wijk Malá Strana is een plek vol cafés en monumenten. Een juweeltje in dit deel van de stad is de Kerk van Sint Nicolaas. Hier staat een orgel uit de 17e eeuw waarop Mozart speelde.
 • Josefov, de Joodse wijk - heeft de Tweede Wereldoorlog overleefd omdat Hitler hier een museum van het uitgestorven ras wilde inrichten. Josefov ligt pal naast de oude stad. Tegelijkertijd is het andere en aparte karakter van dit deel van Praag hier onmiddellijk zichtbaar.
 • De kathedraal van St. Vitus, St. Wenceslas en St. Adalbert - dit is de zetel van de Praagse aartsbisschoppen. Hij is 's avonds heel mooi verlicht. Hij staat in Hradčany. Een gotische tempel met schilderijen en beelden uit de 14e tot de 20e eeuw. De heersers van Tsjechië werden hier begraven.
 • Karelsbrug - het best te bezoeken 's nachts of vroeg in de ochtend. Het wordt de hele dag tot laat in de avond massaal belaagd door toeristen. Toeristen zijn erg gesteld op dit monument.
 • De Karelsbrug verbindt de wijk Malá Strana met de Oude Stad.

De Astronomische Klok van Praag - de Praagse Orloj. Het werd gebouwd in 1410. Het bevindt zich op de zuidelijke muur van het Oude Stadhuis. Maak een rondleiding door het stadhuis. Hier heb je een prachtig uitzicht op de oude stad in Praag.

 • Oude Stadsplein in Praag - hier komen veel van de straten van de oude stad samen. Hier vind je de toren van het stadhuis met de astronomische klok van Praag.
 • De Spaanse Synagoge in Praag - werd gebouwd in 1868. Op de plaats van de oude synagoge. De zeer interessante architectuur van het gebouw is Spaans-Moorse stijl, met karakteristieke bogen. De ontwerpers lieten zich inspireren door het Alhambra. De synagoge ligt in de Josefov, de Joodse wijk.
 • Kasteel Hradčany - qua oppervlakte het grootste kasteel ter wereld. Sinds 1918 huisvest het kasteel de president van Tsjechië. De afzonderlijke delen van het kasteel, werden samen met de ontwikkeling ervan gebouwd, met een zeer grote deelname en invloed van de mensen die er toen woonden, werkten en leefden.
 • Het Gouden Straatje in Praag - ligt direct naast het kasteel. In feite bevindt het zich in het hele gebouwencomplex van de Hradčany burcht. In de gouden straat werkten Joden, die sieraden van goud verkochten en maakten.

Dit zijn slechts suggesties voor een bezoek aan Praag met een lokale gids. Er zijn nog veel meer bezienswaardigheden in Praag. Iedereen kan iets voor zichzelf vinden in de Tsjechische hoofdstad. Praagse bezienswaardigheden is een van de vele diensten die gidsen in Praag aanbieden.

 • Praag gids in het Nederlands.
 • Gids Praag in het Nederlands.
 • Nederlandse reisgids Praag.
 • Praag met Nederlandse reisgids.
 • Praag gids in het Nederlands.
 • Praag sightseeing met Nederlandse gids.
 • Praag sightseeing met gids in het Nederlands.

Nederlandse gids Praag Joeri Happel. Privéreis Praag Nederlands.

Joeri Happel

Geführte Prag-Tour in: Deutsch, Englisch, Spanisch, Niederländisch

M.: +420 723 757 794

https://www.facebook.com/joeri.happel

privateguide@atlas.cz

Specific details

Language English, Spanish, German, Dutch

Location

Prague, Czech Republic
Prague

Advert details

Advert ID: 1434
Displayed: 240
Expires: 2030-06-19 13:39:00
In categories: Tour Guide