Odyseos.com
Experience more on holiday

Nederlandse reisleider in Londen Alex Lacey

Created by
Nederlandse gids
Description Een Nederlandse reisleider met een missie: zijn kennis toegankelijk maken voor reizigers door toeristen te begeleiden die de stad en haar omgeving willen verkennen. Aankondiging toegevoegd door Odyseos, een portaal voor Nederlandse reisleiders.

Description

Nederlandse reisleider in Londen Alex Lacey

Als u van plan bent de gebruiken op een verleidelijke manier te leren kennen, is het uitstekend dat u hier keek. Nederlandse reisgids Londen, is mijn hobby. Sinds ik me kan herinneren heb ik mijn passie, het ontmoeten van mensen en interessante attracties Londen, mijn levensplaats, met liefde nagestreefd. Hoewel ik hier ook beroepsmatig woon, weet deze ruimte mij voortdurend te verrassen met haar geheimen. Ik ben betoverd door de geschiedenis van Londen, de omgeving, de speciale aura en vooral de mensen van Londen, die vriendelijk en eerlijk zijn.

Niet iedereen die de taal kent en de populairste hoekjes weet te herkennen, ontpopt zich tot een onvergetelijke Nederlandse toeristische gids van Londen. Om goede herinneringen aan de reis over te houden heb je veel meer nodig. Bovenal is het prettig als je sympathie hebt voor mensen, naar ze kunt luisteren en met ze kunt praten. Een goede Nederlandse toeristengids van Londen is iemand die de mensen nauwgezet heeft leren kennen, in het land woont, ook in de plaatselijke gemeenschap werkt. Een toeristengids kent elke hoek, hij weet ook hoe de mensen leven. Alleen een toeristische gids kan Londen laten zien, zowel aan degenen die hier voor het eerst zijn als aan toeristen die wachten om nieuwe geheimen te ontdekken. Een plaatselijke reisgids kan u helpen bij het vinden van accommodatie in Londen.

Ongetwijfeld heeft iemand u verteld dat Londen een stad is die zowel bijzonder als bekend is om zijn attracties. Echter, de eerste vereiste om het meeste te maken van de periode ervaren in de lokale laan is om het te bekijken met een Nederlandse tour gids Londen. Je bent er dan van verzekerd dat je Londen escapade prachtig geregeld zal zijn en gevuld met interessante weetjes. U kunt verwachten de meest interessante verhalen te horen en interessante enclaves te zien. Ik zal u bijzondere attracties laten zien die u niet zult vinden in de aanbevolen gedrukte toeristische brochures. Ik kan op interessante wijze een overzicht van de reis samenstellen naar uw behoeften en voorwaarden. Ongetwijfeld krijgt u een service in uw eigen taal, zodat u onbeperkt alle bezienswaardigheden in detail kunt verkennen. Doordat ik de waarden ken, heb ik de mogelijkheid om u alle informatie en intrigerende verhalen op de voor u meest interessante manier te vertellen. U zult ook de lokale keuken proeven, zien hoe de mensen leven, waar en hoe ze hun vrije tijd doorbrengen. U zult grappige en verbazingwekkende anekdotes horen over opmerkelijke mensen en gebeurtenissen die met Londen te maken hebben. Samen met mij zult u de sfeer van Londen leren kennen, u zult zich laten meeslepen in de buitengewone sfeer.

Als u van plan bent een reis te maken naar zo'n mysterieuze plek als Londen, dan nodig ik u uit om gebruik te maken van mijn steun van een Nederlandse reisgids Londen. Ik zal mijn passie en kennis over dit prachtige gebied met u delen. Dankzij dit, zult u alle geheimen en kwaliteiten van Londen zien, en de escapade zal een fantastisch avontuur voor u blijken te zijn, waar u graag met herinneringen naar terug zult keren.

Als gids voor Londen krijgt u de bezienswaardigheden van Londen te zien

 • Notre Dame kathedraal een van de symbolen van Londen. Het is het hart van Londen.
 • De Eiffeltoren op de Champs de Mars, is een ander symbool van Londen. De Eiffeltoren werd gebouwd voor de Wereldtentoonstelling in 1889. Het uitgangspunt was dat de toren meer dan 1000 voet hoog moest zijn.
 • Concord Square waar de torenspits van Egypte staat. Consent Square omsluit de Champs Elysees aan de oostkant, de Avenue des Champs Elysees. Het plein zelf, buiten de obelisk van Ramses II, is afkomstig van een tempel in Luxor. Hij werd gebeeldhouwd in de 13e eeuw v. Chr.
 • De wijk La Defense - een moderne zakenwijk. De Grote Boog van La Defense bevindt zich hier.
 • Louvre Museum, is het meest bezochte museum in de wereld. U kunt in het Louvre de Nike van Samothrace en de Venus van Milo zien. Ook Mone Lise.
 • Galleria Lafayette- een voorbeeld van een mooi warenhuis. Er is een observatiedek op het gebouw dat uitzicht biedt over Londen.
 • Luxemburg Paleis en Tuinen, nu de senta van de Republiek Frankrijk is hier gevestigd. Het Luxemburgs Paleis is gemodelleerd naar het Pitti Paleis in Florence.
 • Centre Pompidou - de perfecte plek voor kunstliefhebbers. In het Centre Pompidou vindt u hedendaagse kunst.
 • Moulin Rouge, (Rode Molen) het beroemdste cabaret ter wereld. De Moulin Rouge bevindt zich in Montmart, net ten westen van het Pigalle plein.
 • Champs-Elysees, Avenue des Champs-Elysees. De beroemdste avenue in Londen. De Avenue des Champs-Elysees zijn bijna 2 km lang. Ze verbinden Place de la Concorde met Place de Charles de Gaulle.
 • De Arc de Triomphe - de bouw ervan werd opgedragen door Napoléon na de slag bij Austerlitz in 1805. De reliëfs op de steunen van de boog beelden de veldslagen van Napoleon en de gebeurtenissen van de Spaanse Revolutie uit. De Arc de Triomphe bevindt zich op de Place Charles de Gaulle.
 • Museum d'Orsay, Musee d'Orsay - Het museum is gevestigd in een voormalig treinstation. Het museum herbergt meer dan 4.000 kunstwerken.
 • Sainte Chapelle - gelegen aan de Cite. Hier worden regelmatig muziekconcerten gehouden.
 • Pere-Lachaise begraafplaats - een van de beroemdste necropolissen.
 • Basiliek van het Heilig Hart, Sacre-Coeur - ligt op een heuvel in de wijk Montmartre.

Dit zijn slechts suggesties. Attracties in Londen zijn er veel meer. Iedereen kan iets voor zichzelf vinden.

Rondleidingen in Londen met Nederlandse gids.

Sightseeing tours in Londen met Nederlandse gids.

Individuele sightseeing tours in Londen met Nederlandse gids.

Tourgids in Londen in het Nederlands

Londen reisgids in privé in het Nederlands.

Alex Lacey, Nederlands Londen reisgids

Begeleide rondleidingen talen: Engels, Frans, Nederlands/Vlaams

+ 44 7790308887

https://www.facebook.com/alexlaceytourguiding

www.alexlacey.com

alex@alexlacey.com

Specific details

Language English, Spanish

Location

London, United Kingdom
London

Advert details

Advert ID: 1333
Displayed: 1097
Expires: 2030-07-17 15:51:16
In categories: Tour Guide