Odyseos.com
Experience more on holiday

Nederlandse reisleidster in Venetië Ine (Jacoba Louise) Legerstee

Created by
Nederlandse gids
Description Een Nederlandse reisleider met een missie: zijn kennis toegankelijk maken voor reizigers door toeristen te begeleiden die de stad en haar omgeving willen verkennen. Aankondiging toegevoegd door Odyseos, een portaal voor Nederlandse reisleiders.

Description

Nederlandse reisleidster in Venetië Ine (Jacoba Louise) Legerstee

Als u op zoek bent naar een verleidelijke manier om de gewoonten te begrijpen, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Nederlands reisleidster Venetië, is mijn broodwinning. Al jaren houd ik mij hartstochtelijk bezig met het zoeken naar nieuwe menselijke relaties en intrigerende hoekjes van Venetië, dat mijn asiel is. Ondanks het feit dat ik hier zowel woon als werk, weet deze plek mij steeds weer te verrassen met haar mysteries. Ik ben geboeid door de geschiedenis van Venetië, de nabijgelegen gebieden, de spectaculaire sfeer en vooral de mensen van Venetië, die zowel open als oprecht zijn.

Rondtoeren door de stad met een uitstekende Nederlandse reisleider van Venetië is als het oplossen van een intrigerend mysterie. Om helemaal in de ban van Venetië te raken, is het niet voldoende om de aanbevolen toeristische attracties te bezoeken. Alleen een lokale Nederlandse tourgids in Venetië zal de kracht van de meest beroemde, unieke inspirerende sightseeing ervaring willen bieden. Dat komt omdat een lokale Nederlandse reisleidster alleen een persoon kan worden die het leuk vindt om onder de mensen te zijn. Dit is haar authentieke passie. Venetië is de mooiste achtergrond voor menselijke relaties. Daarom heeft u alleen dankzij de Nederlandse toeristische gids de kans om de overweldigende essentie van de stad te ervaren, om de stad te zien in zijn natuurlijke vorm, zoals de bewoners die begrijpen.

Het verkennen van de hoeken met een Nederlandse reisgids in Venetië zal u uiteraard koele emoties geven. Bovenal kunt u verwachten dat u in uw eigen taal wordt bediend. U heeft de mogelijkheid om vrijuit te praten met een Nederlandse gids. U kunt vragen stellen, verwachtingen uitspreken en ook uw eigen opmerkingen maken. Het gebruik van een Nederlandse reisleider in Venetië geeft u de mogelijkheid om vrij en ook persoonlijk het tourprogramma aan te passen aan uw verwachtingen en ook individuele suggesties. Mijn toewijding aan onze gedeelde ervaring van Venetië zal ervoor zorgen dat je een perfect ontworpen wandeltour tijd met een Nederlandse tourgids zult hebben. Het is erg belangrijk dat ik ook de cultuur en het lokale gevoel voor humor begrijp, ik kan zowel de aard als het type van de informatieoverdracht aanpassen aan uw wensen. Ik zal u adviseren om spectaculaire plaatsen te verkennen, niet alleen die bekend zijn uit toeristische catalogi, maar die de voorkeur genieten van de lokale bevolking. U krijgt de kans om de lokale keuken te proeven in de meest populaire restaurants of bars. Ik zal u geheime plekjes laten zien die u betoveren met hun unieke sfeer. Ik zal proberen u te laten zien waarom ik zo idolaat ben van deze stad. Lokale gidsen kunnen u helpen bij het vinden van accommodatie in Venetië.

Venetië nodigt u dus uit om dit grote avontuur te beleven. Laat u betoveren door het klimaat van Venetië en de unieke sfeer. Ik verzeker u dat het een fantastische ervaring zal worden, die zich in louter aangename anekdotes zal versterken. Ik zal u deelgenoot maken van mijn eigen beschrijvingen van intrigerende officiële en onofficiële verhalen en ook van de erfenis van Venetië en voor u datgene vinden wat positieve emoties losmaakt.

Bezienswaardigheden in Venetië

 • Lido
 • Ca' d'Oro
 • Eiland Torcello
 • Basiliek van San Marco
 • Palazzo Rezzonico
 • Murano en Burano
 • Santa Maria dei Miracoli
 • Scuola Grande di San Rocco
 • Canale Grande (Grote Kanaal)
 • Santa Maria Gloriosa dei Frari
 • Peggy Guggenheim Collectie
 • Piazza San Marco (San Marcoplein)
 • Ca' Pesaro en Galleria d'Arte Moderna
 • Ponte di Rialto (Rialtobrug) en San Polo
 • Gallerie dell'Accademia (Museum voor Schone Kunsten)
 • Palazzo Ducale (Dogenpaleis) en Brug der Zuchten

Sightseeing tour door Venetië met Nederlandse gids

Gids voor Venetië in het Nederlands

Individueel sightseeing in Venetië

Reisgids Venetië

Reisgids Venetië in het Nederlands

Rondleidingen door Venetië met een Nederlandse gids

Ine (Jacoba Louise) Legerstee, gediplomeerd Nederlands reisleidster in Venetië

+39 3482255581

Rondleidingen in talen: Engels, Nederlands, Italiaans

http://www.rondleidingenvenetie.eu/

+39 3482255581

ine.legerstee@virgilio.it

Specific details

Language English, Dutch, Italian

Location

Venice, Italy
Venice

Advert details

Advert ID: 1212
Displayed: 1106
Expires: 2023-07-08 11:38:42
In categories: Tour Guide